≡ Menu

Cum să folosești amintirile din trecut pentru a activa puterea subconștientului

vise

Reprogramarea subconștientului se poate realiza cu succes prin procedee simple și, mai ales, repetate: expunerea acestuia la gânduri, imagini și obiceiuri noi, cu scopul de a dezvolta atitudini pozitive și de a realiza schimbări în viață. Una dintre cele mai utilizate și puțin conștientizate astfel de tehnici este adoptarea obiceiului de a călători, undeva, către o destinație nouă, necunoscută, cel puțin o dată pe an.

Tiparele reacțiilor subconștiente sunt învățate prin repetiție, acestea reprezentând modul de programare folosit de mintea conștientă. Astfel, repetarea cu perseverență (în conștient) a unui tip de gândire sau comportament dorit, va permite noului obicei să fie acceptat și adoptat de subconștient. Acest proces stă la baza psihologiei gândirii pozitive și a afirmațiilor și terapiei hipnotice (sugestologie).

Iată o tehnică simplă, asemănătoare cu meditația, care poate avea efecte uimitoare în cel mai scurt timp:

Pasul unu: Adresați-vă subconștientului pentru a vă reaminti o întâmplare frumoasă din trecut.

Cel mai probabil, vor apărea mai multe amintiri. Treceți ușor printre toate imaginile și eliberați-vă de cele negative, nu vă chinuiți mintea cu acestea, doar concentrați-vă pe cele bune.

Alegeți o singură amintire și încercați să rememorați toate detaliile. Retrăiți această amintire din nou.

Dacă simțiți că vă este imposibil să recreați imaginile, gândiți-vă cum ar fi să mâncați o lămâie acum. Dacă vă puteți imagina cum consumați o lămâie și îi puteți simți gustul în gură, procedați la fel cu o amintire din trecut.

Memoria kinestetică a unei amintiri pozitive va crea instantaneu o stare de bine și va realiza conexiunea cu subconștientul.

Extrem de multe persoane merg la culcare cu gândul la ceea ce sa întâmplat rău în viața lor de peste zi și în general, ce i-a supărat sau întristat … înainte de somn aleg să recapituleze în imagini toate lucrurile negative care s-au întâmplat în acea zi, acea săptămână, sau demult, în trecut.

Aceste modele au influențe dăunătoare asupra mintii subconștiente dacă se repetă în mod regulat.

Indiciu important: La seminariile de alchimie internă, metodele de meditație nu numai că vor realiza conexiunea instantanee cu subconștientul, dar vă vor ajuta să vă vindecați traumele suferite în trecut. Nu credeți? Încercați aceste două tipuri de meditație alchimică și scrieți-ne mesaje despre rezultatele pe care le-ați obținut!

În loc de a profita de această mare oportunitate pe care o oferă scurtul interval de timp de dinaintea somnului de a avea acces mintea lor inconștientă și de a crea o schimbare profundă, ei sunt atrași de întuneric și negativitate. Apoi continuă să se întrebe de ce nimic nu se schimbă sau de ce lucrurile se dovedesc a fi chiar mai rele decât în trecut.

Fiecare noapte este un cadou. Nu pierdeți timpul prețios destinat somnului, retrăind sentimente de anxietate și teamă. Imaginați-vă că acest interval este o fereastră pentru a face lucrurile mai bune să apară în viața voastră.

Imaginați-vă că veți transforma această practică într-o rutină. Noapte de noapte vă veți bombarda subconștientul cu imagini și amintiri pozitive din trecut. Credeți că vei fi mai mult sau mai puțin anxioși?

Pasul doi: numărați invers – După ce ați reușit să vă concentrați pe o amintire bună și vie, numărați înapoi, încet de la 100 către 1.

Dacă aveți o provocare sau dilemă, tot ceea ce trebuie să faceți este să cereți ideilor subconștiente să se ocupe de ea și să vă reamintiți că aveți încredere deplină în sine.

Indiciu important: numărătoarea inversă este una dintre cele mai bune tehnici de îmbunătățire a memoriei de scurtă și lungă durată. Nu credeți?  Încercați și lăsați-ne un mesaj despre rezultatele pe care le-ați obținut.

În fiecare seara vi se oferă o oportunitate uimitoare de a realiza ceva important pentru starea dvs. de bine.

Și se întâmplă în fiecare noapte înainte de a merge la culcare.

Sursa: Vortex-Succes

***

Una dintre cele mai eficiente metode de accesare a subconștientului și de vindecare a traumelor suferite în trecut, alchimia internă a fost practicată de mii de ani de maeștrii daoiști chinezi împreună cu metodele de întreținere a stării de sănătate și fortifiere a organismului. Acționând sinergic, pe planuri multiple, alchimia internă este o comoară a spiritualității chineze pe care ne-am propus să o împărtășim cu toți cei ce își doresc să obțină armonia între corp și minte.

Vă așteptăm cu drag la seminariile de alchimie internă din acest an:

Alchimie Interna (NEIDAN) – INCEPATORI – 03 – 06 Sep 2015
Alchimie Interna (NEIDAN) – INTERMEDIAR – 03 – 13 Sep 2015

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment