≡ Menu

UIMITOR: Faceți cunoștință cu cel mai „tânăr” bătrân în vârstă de 104 de ani al Chinei

Odată cu înmulțirea minunilor medicinei moderne din ziua de azi, ideea de a ajunge la cifre triple de vârstă nu este chiar atât de nerealistă, dar dacă ajungeți la acel număr, cum vă așteptați să fie viața la acel moment? Veți avea oare energia de a vă bucura de anii rămași de viață, sau veți fi prea obosiți ca să mai faceți efortul de a țipa până și la copiii care calcă iarba de pe peluza personală?

La prima vedere, Xiao Yuankai, un bătrân care arată de 70 de ani, dar are de fapt 104 (!!), poate să se bucure de viață ca și cum ar fi tânăr. Originar din provincia Guizhou, Xiao locuiește cu copiii și nepoții săi și nu are nevoie de nimeni care să aibă grijă de el. Încă activ și sănătos, Xiao își lucrează propria plantație și vinde frunzele de ceai culese manual, pe piața locală, conform agențiilor de știri chineze.

Poate că Xiao ar putea crea un club exclusivist pentru persoane cu vârste ce ating cifre compuse din trei numere, în care toți cei ce intră să împărtășească amintiri, să stea de vorbă despre ce vor să facă mai departe și să fie invidioși pentru aspectul tineresc al lui Xiao. Ar putea invita un cuplu cunoscut de centenari chinezi din Yuzhou, o artistă în vârstă de 100 de ani din Shaanxi sau chiar pe tatăl pinyin-ului, Zhou Youguang?

Sursa: Shanghaiist

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment