≡ Menu

Tratamentul împotriva cancerului pus la punct de Burzynski a fost în cele din urmă aprobat de guvernul federal american

burzynski

Un doctor din Houston, Stanislaw Burzynski a marcat încă o victorie importantă împotriva industriei farmaceutice. Dar, în loc ca această victorie să fie preluată de toate posturile de radio și în toate rapoartele de presă, publicațiile media din Statele Unite abia au menționat despre existența acestei terapii. De ce? Deoarece Dr. Burzynski poate vindeca cancerul fără tratamentele medicale tradiționale occidentale și acest lucru nu îi face pe suporterii medicinei clasice prea fericiți.

_____________________________________________________________________

Alchimie Interna (NEIDAN) – INCEPATORI – 14 – 17 Apr 2016
Alchimie Interna (NEIDAN) – INTERMEDIAR – 14 – 24 Apr 2016

_____________________________________________________________________
Antineoplastonele, combinate cu terapia genică țintită, amenință să distrugă relațiile comerciale create pentru aplicarea tratamentelor tradiționale ale cancerului și îngrijirea pacienților diagnosticați cu această boală în Medicina Occidentală. Astfel, vindecarea cancerului nu mai trebuie să fie excesiv de costisitoare în ceea ce privește tratamentele și sprijinul acordat pacientului. Pacienții nu au nevoie de medicamente suplimentare pentru a trata simptomele create de tratamentele tradiționale.

Recent, Institutul de Cercetare Burzynski, Inc (BRI) a trimis un comunicat de presă pentru mass-media prin care anunța ridicarea interdicției federale care durase doi ani pentru studiile clinice parțiale realizate de această clinică pentru noul medicament împotriva cancerului ce constă în antineoplastone A10 / AS2-1 sub formă de preparate injectabile. Ridicarea interdicției permite studiilor de faza 3 să înceapă pentru pacienții care tocmai au aflat că sunt diagnosticați cu cancer. Pentru moment, studiul în faza 3 va fi aplicat cancerului de tip gliom intrinsec difuz al trunchiului cerebral.

_____________________________________________________________________

Alchimie Interna (NEIDAN) – INCEPATORI – 14 – 17 Apr 2016
Alchimie Interna (NEIDAN) – INTERMEDIAR – 14 – 24 Apr 2016

_____________________________________________________________________
Recent, agenți ai Guvernului SUA, membri ai marilor companii farmaceutice și alte persoane au acceptat să colaboreze cu oamenii de știință ce reprezentau clinica Burzynski și care au depus unsprezece brevete pentru omologarea tehnologiei medicale de cercetare a antineoplastonelor.

Mulți se întreabă dacă practicile Dr. Burzynski care au fost considerate escrocherie de marea parte a publicului și presei, de ce ar încerca astfel de persoane să breveteze părți integrale ale tratamentului? Brevetele nu au fost acordate numai după investigații atente conduse de juriul federal care nu a găsit nici un motiv pentru a conduce urmărirea penală împotriva lui Burzynski. Anterior, guvernul federal a încercat să îl mai încarcereze de trei ori pentru utilizarea aceleiași tehnologii pentru care medicina clasică încerca la acea vreme să obțină rapid un brevet.

Sursa: Healthy Cures

*Notă: Antineoplastonele (termen brevetat de Burzynski) sunt niște compuși chimici care se regăsesc în compoziția urinei și sângelui, despre care Dr. Burzynski crede că sunt un tratament eficient împotriva cancerului. Acesta a propus antineoplastonele – în realitate niște peptide, adică aminoacizi rezultați în urma digestiei – ca tratament încă din 1976. Până în prezent, specialiștii clinicii nu au făcut, însă, publice rezultatele studiilor nerandomizate al căror subiect au fost antineoplastonele.

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment