≡ Menu

Teoria cuantică demonstrează că, după moarte, Conștiința se mută în alt univers

sunriseO carte intitulată „Biocentrismul: de ce sunt Viața și Conștiința cheile înțelegerii naturii Universului”, publicată în SUA, a stârnit o mulțime de comentarii pe Internet din cauza ideii că viața nu se termină atunci când corpul moare și poate dura pentru totdeauna. Autorul acestei cărți, omul de știință Robert Lanza, nu are nici o îndoială că acest lucru poate fi posibil.

Dincolo de timp și spațiu

Lanza este expert în medicina regenerativă și director științific la Advanced Cell Technology Company. Cunoscut mai ales pentru cercetările sale extinse asupra celulelor stem, Lanaza a publicat, de asemenea, mai multe experimente de succes pe specii de animale pe cale de dispariție realizate prin clonare.

Recent, cercetătorul și-a îndreptat atenția spre fizică, mecanică cuantică și astrofizică. Acest amestec exploziv a dat naștere unei noi teorii, cea a biocentrismului, pe care profesorul a încercat s-o popularizeze pe scară largă.

==========================

Curs Săptămânal
Qi Gong și Meditație
în fiecare joi, 18:00

ÎNSCRIE-TE AICI

==========================

Teoria presupune că moartea pur și simplu nu există. Este o iluzie care apare în mintea oamenilor. Ea există pentru că oamenii se identifică cu corpul lor. Ei cred că trupul va pieri, mai devreme sau mai târziu, gândindu-se că conștiința lor va dispărea, de asemenea. De fapt, conștiința există în afara constrângerilor de timp și spațiu. Aceasta poate să fie oriunde: în corpul uman și în afara acestuia. Idee care se potrivește bine cu postulatele de bază ale mecanicii cuantice, potrivit căreia o anumită particulă poate fi prezentă oriunde și un eveniment poate avea loc în mai multe, uneori nenumărate, moduri.


Lanza consideră că universuri multiple pot exista simultan. Aceste universuri conțin mai multe moduri de manifestare a unor scenarii posibile. Într-un univers, corpul poate fi mort. Și, totodată, într-un alt univers, acesta va continua să existe, prin conștiința care a migrat spre acest univers cu rol absorbant.

Acest lucru înseamnă că o persoană moartă, în timp ce călătorește prin „tunel”, poate ajunge într-o lume similară cu cea locuită anterior, dar poate căpăta, totodată, o altă viață. Și așa mai departe, la infinit.

Sursa: TheMindsJournal

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment