≡ Menu

Seminar Nei Dan în China, 5-14 aprilie 2012

S-au publicat datele seminarului Nei Dan cu Maestrul Wang Liping din 5-14 aprilie 2012 din China.În urma turneului 2011 din Europa, participanții pot aprofunda într-un seminar de avansați practicile dobândite.

Reciclez de pe pagina oficială Long Men Pai Europa:

Seminarul intensiv de “Alchimie Internă Longmen Dalian 2012” va avea loc în Dalian, China, în intervalul 05-14 Aprilie 2012 cu participarea Maestrului Wang Liping, transmițătorul actual al școlii Longmen ( Poarta Dragonului ) o ramură a școlii Taoiste a Realității Complete.

Seminarul va fi susținut în limba chineză și va fi tradus în limba engleză. În cazul în care vor exista participanți care nu cunosc limba engleză se va organiza o traducere simultană în limba română.

În timpul acestui seminar studenții vor putea să aprofundeze cunoștințele despre practicile alchimice ale școlii Longmen.

Practicile conțin exerciții în mișcare (mersul taoist – zi ran huan qi fa și schimbul energetic cu copacii – ping heng gong ), precum și tehnici de meditație ( cum ar fi mișcarea celor 5 organe – mo yun wu xing ) și tehnici dormind ( shui gong ).

Pentru înscrierea la acest seminar este necesar ca participanții să cunoască deja tehnicile și practicile Longmen predate în anii anteriori.

Practica va dura în medie 8 ore zilnic, distribuite pe tot parcursul zilei.

Legat de costuri și detalii logistice se specifică:

Locația seminarului este în satul “An Bo”, o stațiune cu ape termale, aflată la 3 ore nord de Dalian. Hotelul oferă bazin de înot și băi termale, foarte bune în conjuncție cu practica. În plus din sol se ridică constant

Taxa de participare individuală la acest seminar este compusă din:

  • 1500 Euro pentru seminarul propriu-zis
  • 300 Euro pentru traducere în limba engleză
  • 3000 RMB / 1500 RMB pentru un pat în cameră single / cameră dublă
  • 1500 RMB pentru 3 mese pe zi
  • 300 RMB pentru transport cu busul dus-întors între hotel și aeroport (3 + 3 ore)
Totalul estimat de persoană, în Euro, este de 2400 pentru cei care optează pentru o cameră single și 2212 pentru cei care vor avea coleg de cameră (calculul este bazat pe cursul de 1 Euro = 8 RMB).
Vom anunța participanții care este cursul valutar chiar înaintea plecării, spre exemplu acum valoarea lui este 8.4.

Următoarele cheltuieli vor fi distribuite în mod egal între toți participanții:

  • 4000 RMB pt camera maestrului
  • 2000 RMB pt mesele maestrului
  • 3000 RMB pt camera traducătorului
  • 1500 RMB pt mesele traducătorului

Detalii pe larg aici.

NOTĂ: Am întrebat dacă participanții la seminariile Nei Dan organizate de ARSD (Daoism.RO) pot participa și ei. Revenim cu detalii asap.

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment