≡ Menu

Nei Dan Gong cu Maestrul Wang Liping (Long Men Pai)

În documentul acesta (format PDF) găsiți detaliile Seminarului Nei Dan Gong (Alchimie Internă) susținut de către Maestrul Wang Liping în România. Maestrul Wang Liping este succesorul Long Men Pai (Gruparea Taoistă a Porților Dragonului).

Descarcă document aici.

Wang Liping -- Membri Fondatori Daoism.RO

Wang Liping si doi Membri Fondatori Daoism.RO

Doi dintre membrii fondatori ai ARSD au participat până acum la 3 seminarii semi-private cu Maestrul Wang Liping, în China.

Ca proiect pe termen lung, s-a urmărit crearea unui cadru oficial care să permită venirea Maestrului în Romania în vederea susținerii unor astfel de seminarii și în țara noastră. Acest prim seminar reprezintă încununarea cu succes a acestui efort comun început încă din anul 2007.

Seminarul organizat de către Asociația Orientalis e sprijinit de către Asociația Română Pentru Studii Daoiste (ARSD – Daoism.RO).

Achită acontul de 500 EURO pâna la 30 iunie 2011 pentru securizarea prețului minim. Vezi document.

ARSD (DAOISM.RO) este un NGO conform legii, neplatitor de TVA. Se va emite factura si contract. Contul bancar al ARSD este:

Asociatia Romana pentru Studii Daoiste
C.I.F -29416006
RO90 BUCU 0125 4121 2511 RO01 (cont in RON)
AlphaBank Unirii

Resurse:

Toate cele bune,
Echipa Daoism.RO

PS. Pentru întrebări vă stăm la dispoziție cu adresa de email Aurelian [.] Popa [@] Daoism.RO . (eliminați parantezele drepte si spațiile)

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment