≡ Menu

Moby oferă gratis patru ore de muzică ambientală, compusă pentru yoga sau meditație

moby„Compun muzică foarte, foarte relaxantă pentru a o asculta când practic yoga, când vreau să adorm, când meditez sau când sufăr de anxietate”.

Moby a distribuit recent o colecție de înregistrări ambientale, pe care le-a pus la dispoziția publicului pentru descărcare gratuită.
Prin intermediul site-ului său, Moby a descris colecția de muzică: „în ultimii doi ani am compus muzică extrem de relaxantă pentru a o asculta când practic yoga, când doresc un somn liniștit, când vreau să meditez sau am atacuri de panică. Astfel, am pregătit 4 ore de muzică și am decis să o ofer gratis”.

==========================

Curs Săptămânal
Qi Gong și Meditație
în fiecare joi, 18:00

ÎNSCRIE-TE AICI

==========================

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Moby a produs o colecție de muzică de genul acesta. Artistul este cunoscut pentru abordarea sa holistică asupra vieții, implicarea în deschiderea unui restaurant vegetarian în Los Angeles, pentru faptul că practica meditatia, este un yoghin fervent și pentru aptitudinile sale de muzician talentat.

El a continuat descrierea albumului: „este într-adevăr liniștit: fără tobe, nici o voce, doar acordurile calme ale unor corzi de chitară, sunete pentru dormit și yoga. Rog pe toți doritorii să distribuie linkul sau albumul, care nu este protejat de drepturi de editare”.

Descărcați aici sau ascultați aici:

Sursa: MagneticMag
botez

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment