≡ Menu

Invitație la stagiile de Alchimie Internă

Am filmat un scurt videoclip in acest sens in Shanghai pentru site-ul DAOISM.RO (am lasat si secvențele care ar fi trebuit tăiate 🙂 ).

Alchimie Interna (NEIDAN) – INCEPATORI – 29 Nov – 02 Dec 2012
Alchimie Interna (NEIDAN) – INTERMEDIAR – 02 – 09 Dec 2012
Pachet INCEPATOR + INTERMEDIAR: 29 Nov 2012 – 09 Dec 2012

Mai jos aveti mărturiile celor care au participat la stagiul de nivel intermediar din august 2012 din Sinaia.

Datorita tehnicilor „de echilibrare cu natura”, am energie pentru toata ziua, ma simt calma si relaxata si alerta nu molesita sau apatica.
Am mai multa buna dispozitie decat pana acum. Meditatia imi da doza zilnica de echilibru si seninatate.
Din punct de vedere fizic ma simt mai in forma si mai energica decat de obicei iar cearcanele mi s-au ameliorat, poate si datorita faptului ca am renuntat la fumat ca sa pot participa la seminarii.
Irina S.

In timpul meditatiei in general ma doare doar piciorul pe care il asez de-asupra celuilalt (in general e piciorul stang), in timpul stagiului a inceput sa ma doara si oasele fundului si putin spre coloana,

Caldura mare in interior si chiar si in camera de practica, mai ales in urma respiratiilor […] si a celor […], Cand se formeaza dan-ul (superior sau/si inferior) se simte chiar fizic ca un guguloi dens de energie si lumina

De multe ori nu mai puteam face distinctia intre interior si exterior, sus si jos Imaginile din dantien-ul superior si cel inferior sunt unice, de fiecare data altfel, si de multe ori greu de descris printr-un simplu desen, Din ce in ce mai multa lumina cu cat practica este mai constanta in timp (ma refer la persevereanta in practica)

Cu cat se practica mai mult cu atat se simte si mai mult energia mai ales in zona picioarelor si mainilor

Se simt niste miscari in corp ca niste fluide, mai ales in zona picioarelor.

[…]  consistenta diferita pentru fiecare organ in parte, mai ales pe vezica, stomac si rinichi. […] am simtit foarte puternic masajul (ca si cum mainile erau in corpul meu) la aceleasi organe (vezica, stomac si rinichi). Am vazut lumina trimisa de mine si apoi cea de la final dar fara sa deschid ochii.

Monica L

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment