≡ Menu

Conferinta „Fizica Imortalității”, Livia Kohn PhD, Boston University

Vă invităm să audiați prelegerea dnei prof. dr. Livia Kohn, de la Boston University, cu tema ”The Physics of Immortality”, care va avea loc pe data de 15 mai, de la ora 18:00, în Amfiteatrul Stoicescu, la Facultatea de Drept, Bld. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46.

Fizica Imortalității
– Livia Kohn, PhD

Vă prezentăm mai jos rezumatul prelegerii:

Imortalitatea daoistă (xian ) reprezintă o stare spirituală avansată caracterizată printr-o profundă transformare în plan terestru, urmată de o ascensiune în rai. Transformarea are loc la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual, prin dizolvarea personalității convenționale în favoarea întregirii cu universul. O ființă a vieții eterne, care este mai acasă în rai decât pe pământ, nemuritorul deține controlul complet asupra energiei qi, atât interioare, cât și exterioare, și devine astfel un far de energie și un catalizator al schimbării.

==========================

Curs Săptămânal
Qi Gong și Meditație
în fiecare joi, 18:00

ÎNSCRIE-TE AICI

==========================

În termenii fizicii moderne, nemuritorii Daoiști pot fi descriși ca ființe umane ce au atins un nivel înalt de simetrie energetică. O stare subtilă de energie ce lucrează cu unde mai rapide ca viteza luminii, sarcinile magnetice coexistă cu polii electrici de-a lungul a doi parametri interiori de simetrie, iar energia este schimbată prin intermediul fotonilor (lumină) și al fononilor (sunet). Acest lucru nu numai că permite o integritate internă mai bună, manifestată în sănătate și în longevitate, dar de asemenea oferă putere asupra undelor energetice emise de minte și de intenții, dând naștere așa-numitor puteri supranaturale.

În plus, fizicienii definesc viața ca pe o informație conservată de selecția naturală, permițând posibilitatea prezervării tiparului informației pe termen nelimitat. Conectarea cu câmpul energetic cosmic și extinderea pe scară largă creează o infinitate până la sfârșitul timpului. Aici procesarea informației continuă pe termen nelimitat, capacitatea de stocare este nedeterminată, iar energia este infinită, reînnoită constant printr-un schimb nesfârșit cu tot ceea ce există – realizarea fizică a imortalității.

Toti abonatii Daoism.RO beneficiaza de intrare gratuita in baza unei inregistrari sub forma unui comentariu lasat in sectiunea de mai jos. Va asteptam!

Tansmisiunea live de pe facebook, linkul youtube si inregistrarea audio a conferintei au fost publicate aici.

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 6 comments… add one }
 • Mirela mai 13, 2017, 00:46

  ne vedem acolo 😉

 • Doina Lupu mai 14, 2017, 07:29

  Multumesc! Pe maine!

 • Septimiu mai 14, 2017, 08:20

  O ființă a vieții eterne, care este mai acasă în rai decât pe pământ, nemuritorul deține controlul complet asupra energiei qi, atât interioare, cât și exterioare, și devine astfel un far de energie și un catalizator al schimbării.

 • Felicia Petcu mai 14, 2017, 10:24

  Ma intereseraza tot ceea ce tine de cultura chineza si de miscare pentru sanatate. Practic qi gong si tai ji si doresc sa audiez aceasta conferinta, care se anunta foarte interesanta. Si multumesc, Aurelian, pentruaceasta oportunitate! O zi buna! Felicia Petcu

 • Gabriela Pavel mai 15, 2017, 07:42

  Buna dimineata! Doresc sa particip la conferinta de astazi. Sunt convinsa ca va fi foarte interesanta ca de altfel toate articolele pe care l-e postati. Multumesc

 • Daoism mai 19, 2017, 08:16

  Vizionati inregistrarile facebook, youtube si soundcloud aici:

  http://www.daoism.ro/video-conferinta-fizica-imortalitatii-livia-kohn-phd-boston-university/

Leave a Comment