≡ Menu

Reacții la seminarul „Alchimie Internă (NEI DAN) – Începători”

grup nei dan bran mar 2012

Mai jos aveți câteva din mărturiile celor ce au participat la seminarul Alchimie Internă – NEI DAN din martie 2012 de la Bran:

Sunt impresionata de schimbarile care mi s-au produs la nivel emotional, in urma seminarului de Nei Dan de la Bran din martie 2012, mai ales ca aceste schimbari s-au produs intr-un timp atat de scurt.
Mi-au placut pe langa tehnicile predate in sine, modalitatea de prezentare a acestor tehnici, faptul ca indrumatorul seminarului ne-a acordat tuturor atentie si ne-a sustinut prin incurajari blande dar ferme in efortul pe care-l depuneam in timpul aplicarii tehnicilor predate.

Alexandra G.

***

Am inceput sa practic meditatiile insusite la acest curs si am constatat ca dupa aproape 3 saptamani nivelul energetic a crescut, palmele se activeaza mult mai repede iar tehnicile care lucrau mai putin sau deloc au inceput sa dea rezultatate.
Mintea a devenit mai ordonata si mai linistita, furia pe care o manifestam in trafic aproape ca a disparut, vederea interioara s-a imbunatatit, senzatiile si impresiile pe care le primesc din afara au devenit mult mai clare, noaptea in somn apar flashuri ca si cum cineva imi aprinde lumina in camera, senzatiile din palme la scanarea corporala sunt mai puternice, cred ca aceasta a fost o veriga lipsa din pregatirea mea si am de gand sa o dezvolt.

Simion A.

***

… ca perceptii mentionez o vizualizare in interiorul craniului a unor frumoase forme violet indigo ce au crescut in intensitate si forma, intepaturi la nivelul palmelor si degetelor care variaza de la o zi la alta si o presiune in zona palmelor in timpul impregnarii organelor interne cu Qi.

Cornel S.

***

Imediat dupa seminar si chiar in perioada cat am fost acolo starea mea de sanatate a suferit modificari vizibile (cand am ajuns acolo in prima seara am simtit ca migrena era „una care tine 3-4 zile” dar spre marea mea uimire, dupa prima noapte de somn si calmante nebaute, a doua zi nu ma mai durea nimic).
Faptul ca putem avea seminarii de alchimie interna in Romania mi se pare extraordinar pana la miraculos mai ales ca in toata lumea sunt doar cinci tari (China, America, Germania, Rusia, Romania) in care poti avea acces la Nei Dan autentic.
Nu am cuvinte destule sa le multumesc celor care au investit timp, bani si propria viata ca in generozitatea lor sa imparta intelepciunea cu cat mai multi doritori de echilibru si moderatie.

Irina S.

***

Experiența unui atelier de Nei Dan a fost pentru mine extrem de bogată. Am aflat și informații teoretice dar mai ales am practicat. Multă practică, parte în natură, parte în niște interioare foarte frumoase și generoase. Cadrul în care s-a desfășurat seminarul a fost undeva într-un vârf de munte, aproape de divinitate.
Dacă ești pasionat de oameni, o să găsești aici oameni de foarte mare calitate cu care să rezonezi instantaneu, cu care să poți comunica empatic, să te simți ascultat, auzit.
La câteva zile după seminar am asistat la un agresivitatea manifestată de un client pe care am putut s-o privesc cu detașare. Am putut să-i aud atât durerile cât și nevoile. Cred că e doar unul dintre efecte…

Ioan N.

***

Participarea la seminarul de Alchimie Interna a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultima perioada. Am trait o experienta uimitoare care mi-a schimbat perceptia asupra ceea ce se intampla in interiorul meu si in jurul meu.
Este incredibil cum in doar 3 zile am reusit sa deprind niste practici de relaxare care m-au ajutat sa ma deconectez de la stresul cotidian si sa imbunatatesc functionarea organelor interne. Ce am mai obtinut? O stare extraordinara de bine si echilibru pe care pot sa le exersez de acum inainte si eu, de acasa.

Rodica M.

Le mulțumim tuturor pentru participare și pentru timpul acordat scrierii acestor mărturii.

Pentru a putea determina cât mai bine coordonatele următorului seminar pentru nivelul intermediar vă rugăm să completați formularul de mai jos:

FORMULAR INCHIS.

Vizualizati rezultatele:

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment