≡ Menu

4 Secrete pentru a-ți menține optimismul de la cea mai în vârstă profesoară de Yoga din lume

Tao-Porchon-LynchVârsta este doar un număr; acest lucru este valabil mai ales pentru cea mai bătrână profesoară de yoga din lume. Totuși, la 96 de ani, Tai Porchon-Lynch este la fel de plină de viață și optimistă ca un copil de 15 ani, dă dovadă de multă înțelepciune și ne-ar prinde bine să îi urmăm exemplul.

Chiar dacă este la o vârstă înaintată, ea încă participă și iese câștigătoare la multe concursuri de dans,  organizează degustări de vinuri și se implică activ în activități care îi aduc pacea interioară și îi întrețin viața spirituală. Iată câteva dintre ideile și experiențele pe care le împărtășește celor din jur și care vă vor ajuta să trăiți o viață lungă într-un mod la fel de pozitiv ca ea !

1. Începeți ziua bine

„Când mă trezesc dimineața, nu mă gândesc la toate lucrurile care urmează să se întâmple, dacă va fi bine sau rău. Spun doar: „Aceasta va fi cea mai bună zi din viața mea.”

2. Nu amânați nimic din ceea ce sunteți capabil să faceți!

„Nu există nimic imposibil, și este suficient să vă bucurați de viață așa cum este. Sunt atât de multe de făcut și atât de puțin timp pentru a realiza totul.”

3. Raportați-vă la viață la modul pozitiv

Orice vă puneți în minte se materializează. Așadar, dacă păstrați gânduri negative, acestea vor atrage lucruri negative. Fiți optimist. Căutați binele.”

4. Nu vă mai gândiți doar la vârstă!

„Eu nu cred în vârstă. Când oamenii mă întreabă despre vârstă, le spun să se uite la toți copacii din jurul lor. Sunt printre ei bătrâni de sute de ani. Poate că par că ar muri când îi privim, dar nu fac altceva decât să se recicleze, să se schimbe. Iar în câteva luni, vor renaște din nou.”

Sursa: Organic Health 

 

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment