≡ Menu

Newsletter privat. Exclusiv pentru participanții la seminariile Daoism.RO

Există informații care se pretează a fi spuse (sau publicate) publicului larg și informații care nu se pretează a fi livrate celor neavizați.

Newsletterul pe care vi-l propun face parte din a doua categorie.

Publicarea lunară a unui astfel de newsletter a început în ianuarie 2010. Lună de lună am scris câte 4 pagini (minim) despre experiențele, descoperirile, călătoriile și gândurile mele legate de „cultivare”, „căutare” și „trezire”.

Am optat pentru împărțirea în două secțuni a newsletter-ului:

(1) o secțiune tehnică în care pun pe hârtie într-o formă ușor accesibilă explicațiile mele despre conceptele tehnice (legate de Qi Gong, Nei Dan, TCM, Meditație, texte tradiționale șamd)

informația de cele mai multe ori este contradictorie sau difuză în sursele academice sau „pe net”. traducătorii textelor clasice oferă … traduceri … nu înțelesuri …

eu încerc să acopăr partea cu înțelesurile.

în secțiunea „tehnică” explic numai direct de la sursă (seminarii și discuții private cu maeștii mei) ceea ce aflu și eu.

… în cuvinte simple, scurte și „la obiect”…

… nu-mi plac dizertațiile și tratatele care „bat apa-n piuă” inutil…

repet: simplu, scurt și la obiect.

(2) o secțiune motivațională în care sper să te ajut în jocul psihic intern specific fiecărei practici sau fiecărui „proiect personal”;

nu e suficient doar să participi la seminarii și să acumulezi informații…

mai rămâne și problema acțiunii propriu-zise, a practicii… a alocării timpului, a găsirii unui spațiu adecvat, etc. … chestiuni de logistică …

apoi mai e problema contextului de viață în care te afli la acest moment (loc, timp, familie, social, financiar, etc.)

și în fine, mai abordez și chestiuni specifice, existente pe piața românească de Qi Gong …

comentarii, review-uri, acorduri dar și dezacorduri relativ la ceea ce fac „alții”…

Ce are de-a face asta cu tine?

Ei bine, dacă citești rândurile astea, înseamnă că ai participat la cel puțin un seminar Daosim.RO.

Și eu am fost la diverse seminarii. Unele mai bune. Altele mai puțin potrivite pentru mine.

Mi-am dat seama că dincolo de calitatea seminariilor, întotdeauna, fără excepție, mi-aș fi dorit o publicație sau materiale scrise din care să extrag informațiile necesare pentru a-mi fixa aspectele legate de practică.

Ceva scris. Negru pe alb.

Nu cărți. Nu tratate.

Ceva succint.

Ei bine TU ai acest beneficiu ca participant la seminariile Daoism.RO.

Ce ai de făcut pentru a primi „newsletterul privat” începând cu luna asta?

Înainte de a-ți spune ce ai de făcut pentru a te abona, aș dori să facem o convenție: materialele pe care le vei primi, să le tratezi cu cea mai mare responsabilitate și confidențialitate.

Ele îți sunt destinate ție și numai ție. E importat atât să păstrezi discreția asupra acestor informații, cât și să respecți copyright-ul. Fără copii, scanări șamd.

De acord?

OK!

Acestea fiind zise, prețul e 11 EURO/lună.

Mai puțin decât prețul unui bilet la un film prost + popcorn.

Practic, pentru 40 eurocenți / zi, voi cerceta, analiza și sintetiza informații pentru tine direct de la „sursă”. (Știi deja că sunt fan al învățăturilor de la sursă. Nu-i așa?)

Acum tot ce ai de făcut e să apeși pe butonul de mai jos și să completezi formularul următor cu informațiile necesare (adresă de livrare, formă de plată, etc.)

[BUTON PAYPAL]

Ne (re)vedem în paginile newsletter-ului,
Aurelian
și Echipa Daoism.RO

PS. Dacă nu ai participat la nici un seminar Daoism.RO, dacă nu am fost colegi de seminar, nu are rost să treci mai departe. Voi anula plata și îți voi trimite banii înapoi.

PPS. Eu mi-aș fi dorit o astfel de publicație când m-am apucat de Qi Gong și Nei Dan. Mi-ar fi fost de folos. De aia am și creat-o.